Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkerseende

 

 

Jag älskar mörkret, i det svarta är jag ensam och i det är det lugnt och stilla.  

I natten försvinner världen och jag öppnar mig mot rymden. Hur litet annat är då. 

Låt mig få formulera mig om nästan ingenting! Låta ord ta fäste.  Mitt liv.

Som du märker tröttnar jag så fort, det finns benämningar på sånt.

Låt dem hålla på,  jag vet inte om de har rätt, kanske är jag bara tappad någonstans där livet skulle ha tagit slut.




Prosa av Rachel Roth
Läst 338 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-11-16 19:45



Bookmark and Share


  Vanja-Kristina Morgell
Jag uppskattar den här texten mycket. Den är vacker att vila i.
2014-11-16

  Per Rydberg
Stark känslobeskrivning. Dina ord om mörkret tycker jag mig begripa. Jag upplever dikten som tät dimma runt en osynlig, men påtaglig kärna. Tack!
2014-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth