Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
låt mig andas din kropp...


fylld av hav

paniken skrek i ögonen
tystnaden låg blank
likt ett täcke 
över brusande hav

tick tack

varför kändes hjärtat
så krampaktigt i bröstet
varför luktade själen
allt för spröd

tick tack

allting sjunker
intet flyter
ett sista andedrag
kylan värmer

död




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-16 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric