Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAR OCH EN TILL SITT, sa hon





Hon satte sig på huk
när hon hälsade på en hund


Men aldrig
om det var ett barn


Arbetade inom barnomsorgen




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-11-17 09:09



Bookmark and Share


  Respons VIP
Jag tycker du påminner mig om Eeva Kilpi i ditt sätt att med några få ord eller meningar skapar överraskande perspektivförskjutningar.
2014-11-18

  Ess VIP
viktig och relevant och skickligt skriven
2014-11-17

  bittemi VIP
Hon borde allt byta jobb. Bra ordat
2014-11-17

  ResenärGenomLivet VIP
Hunden sägs ju vara människans bästa vän, men jag undrar vilken plats barnen hade i hennes värld... berörande skrivet...
2014-11-17

    Dan Myrbeck
Säger ju allt
med få ord.
2014-11-17

  Lars Hedlin
Stark i känsla
2014-11-17

  ULJO
Kanske inte rätt jobb för hennes sätt att vara
2014-11-17

    ej medlem längre
Fel kvinna på fel plats?
2014-11-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Oj då! Bra formulerat!
2014-11-17

    Elisabeth Nilsson VIP
En mycket talande text! Bättre att hon arbetat på hunddagis.
2014-11-17

  louisegirl
Ynkligt...
Fint förmedlat!
2014-11-17

    ej medlem längre
Fydå..
2014-11-17

  Veven
Usch!
2014-11-17

    Bo Malte
hmm...
2014-11-17

  Stefan Albrektsson
Hu! Lite i samma anda som din text om kålsuparna. Riktigt fin obehaglig knorr på den här!
2014-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP