Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilden

Du är en vilde
Lika orörd, lika god
Som ett barn

Dina fotspår har växt igen
För den är dig jämlik
Marken där du går

I överflödets utmarker
Kryper du tätt inpå
Misstänksamma strimmor av ljus
Där det syns att du är naken

Ett förvuxet ogräs
En barbar
En vilde
Som aldrig släpps inpå makten
Som ett barn




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-17 12:01



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Det vi har inom oss
Det vilda,otämjda
I få ord.Mästerligt
Skrivet.
2014-11-17

  KYREUS of Sweden
r a w
2014-11-17
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP