Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansökan

Stor och stark men samtidigt ödmjuk och omtänksam.

Aldrig skrytsam eller självupptagen.

Snar till skratt och alltid villig att räcka en hjälpande hand.

Social kompetens utöver det vanliga och med ett starkt frihetspatos.

Hmm...inte alltid lätt att skriva sitt CV...




Fri vers av Bo Malte
Läst 348 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-17 13:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Flera saker jag inte kan med, blanketter, jorden befolkad av människor, låtsat kunnande om poesi, låtsat intresse för människor och företeelser, veckotidningar, husvagnar, tältsemestrar med mera.
2019-01-02

    ej medlem längre
Jag håller med. Fast detta liknar ju mer en kontaktannons. :-)
2015-08-05

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Gillar din ansökan! Vers fyra är utmärk :-)
2014-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Bo Malte