Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Insikt

Ibland sprattlar människan till

Allt det här görandet
blir en cementerad väg mot graven

Smeksamma händer
Fnittriga lekar
Själsligt skapande

Med dig
Blir liv
För oss




Fri vers av Respons VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-17 15:26



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
cementerad väg mot graven
-snyggt
2014-11-22

  Ljusletaren
Väldigt bra ordat/ kram
2014-11-19

  bittemi VIP
Så härligt. Att få sprattla till och vara bland allt göra. Tycker om din text
2014-11-18

  Kjell Åhsberg
Du pekar på vikten av att få leka. Utan det blir livet tomt. Endast en transport till vägs ände.
Insikten i och av detta skapar livets mening.
Tack för de orden!

2014-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP