Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onyx



Jag dyker
i båge
ner
i
onyx

klyver ytan

i en
aprox
imation
av
vinkeln

turkosblå ton

vinden
vilar
är
det
saknad




Prosa (Kortnovell) av axveronika
Läst 499 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-11-17 23:24



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2016-01-11

  aol
Gillas föder tankar
2014-12-06

    Silverbjer
jag bär onyxen runt halsen och du bär onyxen varsamt genom orden. Vackert!
2014-11-25

  Connie
Wow jag gillar den här! Nästan som jag befann mig i en magisk värld bland ädelstenar!
2014-11-20

  Fredrik Gaefke
Riktigt vacker! Imponerande! Ett avskalat men tydligt litet mästerverk!
2014-11-19

  Nanna X
vilken fin vågform dikten dyker i : ) !
2014-11-18

    ej medlem längre
Ner i onyx. Ner i ord att förstå. Dikten föder tankar.
2014-11-18
  > Nästa text
< Föregående

axveronika
axveronika