Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattsaga

 

det är en vacker historia
som vandrar mellan gårdhusen
knackar i knutarna 
och kikar nyfiket in
genom fönsterglaset


det är på natten
den mörka 
som orden blir klarast 
märkbara stjärnor
i barnkammarböckerna


det är i tysnaden efteråt
hjärnspöket frodas
bosatt bland skuggorna
och höjer sig högt 
över hustaken




Bunden vers (Annat versmått) av Daniel_78 VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2014-11-18 01:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Läser och funderar...läser igen och tänker vidare på hur min egen nattsaga ser ut...tycker verkligen om din fina dikt...
2014-11-19

    ej medlem längre
Å så vackert. Och så där lite härligt mystiskt.
2014-11-18

  Lärling
Både vacker och tänkvärd poesi.
2014-11-18

  Marita Ohlquist VIP
Texten sjunker in och ligger kvar en stund.
Väcker tankar och känslor.
2014-11-18

  Änglaögon
Vacker poesi som väcker fantasin.
2014-11-18

  walborg
Nattliga laddningar och stämningar fint fångade
2014-11-18

  Lennart Bång
Poesi! Vackert.
2014-11-18

  ULJO
Håller med Chawa, din text är mycket tankeväckande och öppnar upp till många tolkningar. Bra jobbat.
2014-11-18

  Chawa VIP
En tankeväckande mycket tilltalande text som får mig att dröja kvar... Mm, natten bär många hemligheter och möjligheter i tanke, handling och skrift...
2014-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP