Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs gärna en annan tänkvärd dikt på min blogg idag http://spanaren55.bloggplatsen.se


Det är din dag, varje dag

 

 

Sluta aldrig att upptäcka nya saker i ditt liv.

Lås inte in dig med att säga att det är för sent.

 

Inse att minnen och känslor är

en stor rikedom som inte väger något.

 

Se solen gå upp och gå ned, se månen från ny till full.

Se stjärnor gnistra och blinka, kanske just till dig.

 

Låt Norrskenet flamma upp och

visa sitt stordåd just för dig.

 

Låt naturen läka dig och

tacka varsamt för all denna kraft.

 

Tänk dig för och skydda Moder Jord på just det sätt

du vill ha henne.

 

Var dig själv och snegla inte på hur andra har det.

Lev fullt ut och njut.

Tacka var dag för den gåva som du får.

 

Lycklig är den som ser det lilla, lilla, i allt det stora.

 

© Ann-Britt Berglund

18 november 2014

 

 

 

 



 




Fri vers av Ljusletaren
Läst 413 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-11-18 07:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-11-24

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå!
2014-11-24

    jesse james
Fint och tänkvärt/jj
2014-11-20

  anits VIP
Mycket bra skrivet, det är viktigt att vara i nuet!
2014-11-20

  Kjell Åhsberg
Närvaro är viktigt, både inre och yttre, i varje stund. Du skildrar det på ett mycket fint sätt. /Kjell
2014-11-19

  Lars Hedlin
Underbart förmedlat! :)
2014-11-19

  ResenärGenomLivet VIP
Åh, så fint och uppmuntrande att läsa...tack så mycket...
2014-11-19

    Birgersdotter VIP
Väldigt fin och tänkvärd.
2014-11-19

  Maria Sundelin VIP
Tänkvärd.
Jag kan dock inte låta bli att bry mig när jag ser att någon har det svårt.
Kramar
2014-11-18

  bittemi VIP
Fint och livsbejakande som så ofta från din penna!
2014-11-18

  Lärling
Mycket fina och tänkvärd ord!
2014-11-18

  Bo Himmelsbåge
Tänkvärda o livfulla ord att värmas o inspireras av!
2014-11-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa långsamt med tankens klarhet!
2014-11-18

    ej medlem längre
Sant, sant. Gav applåd redan efter rubriken.
2014-11-18

  louisegirl
Sanna och fina ord..<3

Tack för din fina text
2014-11-18

    ej medlem längre
Åh, precis....så fint rad för rad!
2014-11-18

  Palett
Så klok, sann, fin text ! Den sparar jag.
2014-11-18

  erkki
Den här kommer du att få mycket beröm för. Eller borde få. Öm positiv inspirerande!
2014-11-18

  Angel of love
Åh så sanna och fantastiska ord.
Bokmärker denna.
2014-11-18

    ej medlem längre
Ja, vår jordevanding är full av allhanda tankar å upplevelser. Det har du fångat fint...
2014-11-18

  Änglaögon
Sanna och vackra ord, en påminnelse för oss alla, fint poetat.
2014-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren