Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lata dagar


Lata dagar
åtföljs ofta
av dagar
då allt måste göras

En drömmare
vaknar ofta upp
då det är försent

deadline
är för länge sedan
överskriden

Ändå är de lata dagarna
de dagar
man laddar
de så kallade

batterierna




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-18 09:59



Bookmark and Share


  Magica VIP
Kanske är så ofta, men kan vara tvärtom med beroende på vilken perosn man är och vilken energi man besitter på olika vis. Men tankvärd text.
2014-11-20

  walborg
Skönt att läsa att andra också brottas med samma fenomen
2014-11-18

    Sefarge VIP
Även åkrarna har sin träda
Då "inget"gror.
Klok.Betänksam Dikt

2014-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP