Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är ingen felstavning.


Vill du fästa med mig?

Vinet spelar så vackert i glaset
Skjuter hål på denna tystnad
Som suttit på mig alltför länge
Som jag bär med mig

Du går genom en storm
Sköljer bort ett stort svek
Som frätt hål i din självbild
Som du bär med dig

Någonstans i ett fack
Någonstans i din plånbok
Någonstans i din ficka

Ungdomen spelar så vackert
Skjuter hål på denna besvikelse
Som fallit mot gatan alltför länge

Någonstans i en gränd
Någonstans i vår stad
Någonstans i vårt land

Du siktar också högt ikväll
Det syns lång väg
En full flaska tömd och en tömd själ full

Plötslig livslust

Jag rör mig som eld
För att möta dig i mörkret
Full av känslor, full av mod, full...

Vill du fästa med mig?
Jag vill fästa med dig!

Låt oss fästa med varandra!




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 747 gånger och applåderad av 33 personer
Utvald text
Publicerad 2014-11-18 12:35



Bookmark and Share


    prima donna
älskar all lekar, kärlekar och ordlekar!
2015-01-05

    Shush
välskrivet. mycket bra.
2014-12-29

  Nitwitoddment
Genomtänkt, välarbetat och vackert!
2014-12-27

  Katja-
ah så bra!
/K
2014-12-26

  Hestia VIP
Vackert och starkt! Berör.
2014-12-25

  KYREUS of Sweden
phelstavvning?
vardååå?
2014-11-18
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP