Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAN

 

Man sa att man skulle tänka på

att man borde vara mera lyhörd

än man varit

annars kunde man fastna

och inte tänka nytt som man

hade för avsikt sa man




Fri vers av nasta
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-18 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nasta
nasta