Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Ego


Lavskrika

Roströd kråkfågel

Delar gärna din matsäck

Skuggsångens charmör

 

Sällskaplig och nyfiken

Barrskogens ambassadör

 

© Kjell Åhsberg

 




Bunden vers (Tanka) av Kjell Åhsberg
Läst 579 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-18 21:27



Bookmark and Share


  Ronny Berk
fin bild till naturlyrisk poesi,ja !
2015-01-05

  axveronika
Ja . Mötet i skogen med lavskrikan glömmer jag sent
2014-11-19

    ej medlem längre
Vilken fin bild på lavskrikan.....som inte finns här söderut.
Trevligt beskrivande dikt.
2014-11-19

  Chawa VIP
Kärt i ord och bild!
2014-11-19

    ej medlem längre
Vår sociala kompis!
2014-11-19

  Respons VIP
En ny bekant som du beskriver så bra!
2014-11-19

  Ljusletaren
Ps Du kan lägga ut dina böcker här inne. Har du sett den fliken? Andra bör få se hur bra du skriver
2014-11-19

  Ljusletaren
Vilken underbar bild!
Stämmer bra på denna fågel/ kram
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg