Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt har en mening


Skannar av
dagar

De flyr mig
likt små möss

Försvinner i töcken

Bara fragment
blir kvar

Distinkta droppar av minnen

Hukar mig under känslorna

Dessa fladdrande irrande fjärilar
sökande sitt nektar

Bara fragment…?

Ja a

Men just det spillet
gör mig lycklig




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-19 00:05



Bookmark and Share


  Havsbris
ahhahah ler i varje mening...

så fina metaforer som blandar verkligheten med drömmen och ... men drömmar är verkliga med,,,

som sagt älskar dina bilder men ibland är inte lätt att hitta vilken mening livet har men, bara man hittar fragment av lycka är redan värde vänta

pöss på nosen
2014-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST