Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet håller på att ersättas med diktatur

Det verkar snart inte finnas en enda
klok vis kunnig & förståndig person
som håller i trådarna i vårt avlånga land
i stort sett allt har blivit en enda röra
det som förut var ordning & reda har
omkullkastas & istället har laglöshet
våldsamheter intagit svenska landskapet
inget är längre som det varit på svensk jord
bilden som framträder tydligt & klart visar
upp spåren efter de som styrt & ställt...
den ena värre än den andra i sina försök
att komma med nya förslag som gör att
man bara baxnar skakar på huvudet
vart kommer alla stollar ifrån & hur
i all sin dar hamnade de där de nu är?
skrämmande utveckling pågår för fullt
det går inte att mörklägga eller förneka
frihet håller på att ersättas med diktatur
vissa människor verkar få göra lite som de vill
utan att makten sätter ner foten säger till
men är man en laglydig medborgare
gör rätt är ärlig i sitt uppsåt & fredlig
då får man se upp för att bli behandlad illa
allt är upp & nervänt i det nya landet!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-19 12:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"allt är upp & nervänt i det nya landet!"

Håller med.
2021-05-19

  Koloristen
För folk och nation - regeringens avgång, kungahusets abdikation.
2021-05-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP