Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT SÄTT ATT VARA





Berättade om mina planer


-Du är för gammal!


Icke så


Det är inte försent

men det börjar bli bråttom




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2014-11-19 08:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man får skynda långsamt:)
2014-11-19

  ULJO
Mycket bra skrivet
2014-11-19

  Alicia Stenfors
Det gäller att gå fram bara...
2014-11-19

  ResenärGenomLivet VIP
Uppmuntrande dikt...kan du så kan jag...
2014-11-19

    Dan Myrbeck
Det otäcka är ju att
ingen av oss vet
vad som kommer
att hända och när.

Men det är ju också
charmen med livet.
2014-11-19

  KYREUS of Sweden
"Allt kommer
till den som kan vänta."

Min tes (c) sen många år.

Mvh
2014-11-19

  Lars Hedlin
Man är aldrig för gammal ,)
2014-11-19

    bittemi VIP
Nej det är aldrig försent, men vänta inte. Så känner jag med.
2014-11-19

  Anya VIP
Nää det är aldrig försent... Hoppas diktarjaget kan skynda långsamt...
2014-11-19

    ej medlem längre
Härlig inställning - till livet och inte minst till dig själv och din egen förmåga!
2014-11-19

  ~Snöflinga~
Åh, så är det för mig! Tack för att du fångade det <3

Det börjar bli bråttom :D
2014-11-19

  louisegirl
Så sant så, för det är aldrig försent
Bra skrivet!
2014-11-19

  Stefan Albrektsson
Fantastiskt!! Fick mig att tänka på ett citat av Thoreau: “… I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life, and see if I could not learn what it had to teach, and not, when I came to die, discover that I had not lived. I did not wish to live what was not life, living is so dear; … I wanted to live deep and suck out all the marrow of life … ”
2014-11-19

  Angel of love
Nej det är aldrig försent...
2014-11-19

  Respons VIP
Sanna viktiga ord!
2014-11-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Du har så rätt! Vem vill sätta sig på häcken och bara vänta! Life goes on.
2014-11-19

  stig wikman
SANT MARITA.

Man rör sig inte så fort
längre , men vem fan
har bråttom .

KRAM MARITA.
2014-11-19

  Ljusletaren
Det är aldrig för sent!
/kram
2014-11-19

    Bo Malte
aldrig för sent...
2014-11-19

  Veven
Härligt! Det är aldrig för sent.
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP