Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm

Står blöt på stenarna och havet låter som svarta tåg.
Det är då som mitt huvud är tomt.
Det är bara då som min själ är bra.
När vinden piskar min hjärna till vansinne.




Fri vers av Han som går långsamt i regnet
Läst 339 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-19 10:03



Bookmark and Share


  HelenaW
Du förmedlar så bra. Gillar denna skarpt. Känns igen..
2015-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Han som går långsamt i regnet