Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagarna som är mitt liv

Tänk om man kunde sätta livet på paus.....
låta allt stanna av en stund.
Få tid att stanna upp,
i det som annars bra springer på.
Den eviga vardagen,
där dagarna snabbt blir till år.
Tiden rinner iväg,
så snabbt att vi inte kan se var den går.
Du säger imorgon ska jag ta mig tid,
tiden kan du inte ta den är omöjlig att fånga.
Önskar ibland jag kunde stanna,
i ett ögonblick.
Så jag kan veta vad jag ska göra,
med de dagarna som är mitt liv.




Fri vers av Ann-sofie.
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-19 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-sofie.
Ann-sofie.