Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän


En vän
kan falla ur ens hand

fångar du då
är ni för evigt

två




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-11-19 15:26



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
vackert!
2014-11-29

  Magica VIP
Fint och hoppingivande skrivet.
2014-11-20

  ULJO
Varm och fin formulering
2014-11-19

  KYREUS of Sweden
Varma & goa ´tankar.
2014-11-19

  walborg
Så fint uttryckt och tänkt
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP