Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innehavare

Det hände sig vid den tiden då hon skulle föda, om aftonen i kaninens år.

Månskenets varma hand smekte barnmorskans annars så barska minspel.

Sven, Sverker eller Svante?

Fina svenska, traditionella namn alla tre!

Men va faen..."spela roll"...bara nån tar på sig faderskapet...




Fri vers av Bo Malte
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-19 15:27



Bookmark and Share


  Connie
Himla den här! Kanske alla tre namnen? Sven Sverker Svante låter faktiskt riktigt bra liksom texten!
2014-11-19

  Marita Ohlquist VIP
Hu då!
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Bo Malte