Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindsjälar

Ord ur en kärlekens bok, i svalen en ångerfull dag står,
tiden tar sin tand, där säd på ängarna brinna,
timmarna gjuta avslut där vindsjälar yppa sin avsikt,
jaget minner ett hopp när nuet försvinner i aska.



© georgmoller.se






Bunden vers (Hexameter) av Georg Möller
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-19 15:30



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller