Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrivarverkstad

 

regionsinställningarna ska respekteras
för tänk om alla skulle ta på mig

en parkpromenad ett omtag
asfalten lutar och fötter fastnar

en spricka blir allt gapigare
och jag vinner mig om att se
värdig ut

jag undrar om jag hörs
eller om jag utstöter läten

allting har samlats här
högar av manuskript aldrig lästa

inte ens hastigt bläddrade

alltså tomma

bara inspelat smatter av skrivmaskin

sövande
lugnande

 




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-19 16:18



Bookmark and Share


  Nanna X
som om skrivmaskinen skrev ; )
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch