Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

November

November är ett träd
som blommar sent

en äng av slöjor
i ditt hjärtas kammare

en droppe av närhet
i ett förtroget öra

en stund emellan
som låter dagarna vila


Och du är en eld
i en grå skog av väntan







Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-11-19 19:13



Bookmark and Share


  Sanna Forsman
Vilken uppmuntran - tack!
2014-11-24

  axveronika
vackert
2014-11-24

  Änglaögon
I dina ord blir denna trista månad så vacker... lyser upp min dag.
2014-11-22

  Lärling
Vackert komponerat!
2014-11-21

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Jag känner mig också som en grå skog av väntan. Fast som decemberbarn blommar jag ännu senare. fiint.

2014-11-20

  Johan Bergstjärna VIP
Väldigt stark, tycker om mycket!
2014-11-20

    ej medlem längre
Ännu ett mästerstycke av dig Peter.
Komplett.
2014-11-20

    ej medlem längre
om nu ögon kan få gåshud....
ett otroligt vackert stycke, detta
sparas
2014-11-19

    ADI Nehlin
underbart vackert
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP