Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de delar i låten \"Varför jag\" som är som tagna ur mina dagböcker i fyran/femman


Varför jag

När dom andra går i skolan
Då sitter jag kvar
Bakom väggar av is och snö
Och ingenstans att gå.
För det mästa så är jag i min egna lilla värd
Då kan jag glömma alla andra
som inte e mig värd.

Varför jag
Varför inte nån av alla andra? Är jag inte lika mycket värd?
Varför jag, har jag gjort någonting mot alla andra? Frågan som jag har här inom mig.

När dom andra går på fester
Då sitter jag kvar
Jag har inte blivigt bjuden
Som alla andra har
Brukar leka med min nalle i min sköna mjuka säng
När dom andra går på utflykt
på stora gröna äng

En mörk dröm så svår att ta sig utifrån.
En stor osian så gott som lös
En hög mur så hög
att ingen någonsin kommigt över
I mörkaste mörker lever jag




Fri vers av lilla_flikkan
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-04-05 22:53



Bookmark and Share


  carmie
Du kan skriva att du inte skrivit låten va? Annars fortsätter jag vara sur.
2006-04-25

  carmie
Men snälla skriv själv! Den här vann barn-melodifestivalen för några år sen.
Hoppas du inte blir glad för all positivkritik du får, sänd den istället direkt till de som ska ha den, de som skrivit texten.
Det finns något som heter Copyright
2006-04-25

  tobbä
Guud Emma!! Vemodigt, vackert, tänkande...ja allt!!! jättebra!
2006-04-06
  > Nästa text
< Föregående

lilla_flikkan