Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet av dig...

 

Jag saknar dina mjuka händer,

jag saknar ditt varma leende,

jag saknar din gränslösa kärlek.


Jag minns din outtömliga visdom,

jag minns din strävan efter det sanna,

jag minns ditt enastående tålamod.

 

Det måste finnas ett liv efter detta,

det måste finnas en mening,

det måste...

 

Det är så tomt utan dig,

det finns så mycket osagt,

det finns så stor saknad.

 

Det starkaste minnet är din gränslösa kärlek,

din tro på framtiden och drömmen om en bättre värld.

 

Det ger mig styrka,

det ger mig mod,

det skapar ljus i mörkret.

 

Minnet av dig är alltid närvarande,

minnet av dig ger mig hopp,

minnet av dig ger mig trygghet.

 




Fri vers av Den gamle
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-20 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den gamle
Den gamle