Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Kunskapens frukt

Läroplanen för grundskolan
säger att baskunskap i svenska
är nyckeln till framgång i livet

Förstaklasseleven bokstaverar
på löpsedeln utanför kiosken:
KVIIN---NA BRUU-TALT
VÅÅLD-TAGEN UUTAN--FÖR
REE--STAU---RANT I NAATT

Den som äter av
kunskapens frukt
kan aldrig återvända
till paradiset




Fri vers av Respons VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-20 08:32



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Livets hårda skola ett bra komplement till den institutionella.
2014-11-22

  Epione VIP
Ja verklighetens skola är den som ger kunskapen kraft i unga år.
2014-11-21

  Kjell Åhsberg
Så sant, så sant. Tyvärr, får jag väl lägga till.
2014-11-20

  Marita Ohlquist VIP
Den oskuldsfulla tiden är förbi.
Verkligheten tar över.
2014-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP