Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅSOM LIVET.





Livet är som en vattendroppe

Glittrar i ljuset



I mörkret syns den inte

Men den ÄR




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-11-20 08:35



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Tjusigt om Livet! För visst ÄR det! :)
2014-11-24

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-11-24

  ResenärGenomLivet VIP
Så bra skrivet...
2014-11-22

  Alicia Stenfors
Underbart!
2014-11-22

  Ljusletaren
Klockrent bra/ kram
2014-11-21

  ULJO
Allt du skriver är klokt och genomtänkt
2014-11-20

    Dan Myrbeck
Bra! Det är nog många som skulle
behöva uppmärksammas mycket
mera.
2014-11-20

  stig wikman
VILKET VACKERT
FÖRLOPP
JAG NÄSTAN HÖR
DESS DROPP

KRAM Å BIG APPLÅD.
2014-11-20

    ej medlem längre
Ryser här, ditt ÄR kändes vackert och djupt, fint fångat!
2014-11-20

  Lars Hedlin
Exact så ;)
2014-11-20

    ej medlem längre
Fantastiska ord!
2014-11-20

    ej medlem längre
Mycket fint vännen ...
2014-11-20

  Anya VIP
Jaa att vara är det viktigaste... så tänker jag om mitt liv i alla fall. Det behöver inte glittra.
2014-11-20

  louisegirl
Så fin liknelse...
Bra förmdelat!
2014-11-20

  Veven
Vacker liknelse.
2014-11-20

  Stefan Albrektsson
Precis! Livet (och ljuset) kan inte besegras av mörkret. Sordinera möjligen, men inte för alltid. Fint Marita!
2014-11-20

    ej medlem längre
Klarsynt sinne. Positivt. Fint.
2014-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP