Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

död

Jag trodde kärleken var fin
jag trodde inte att det fanns svin
Känns som att skrapa mitt hjärta mot en spik
Som att vara i en kista full med lik
allting är dött förutom ett hjärta som slår
och för varje slag fäller jag en tår
livlösa kroppar skriket ingen hör
vad spelar det då för roll om jag dör




Fri vers av puumba
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-20 23:49



Bookmark and Share


  Hampan
Som jag läste någonstans:
"Ett jättebra sätt att hantera sin ångest är att skriva om den och få jättebra recensioner!"

Mycket känsla i versen. Jag gillart.
2014-11-21
  > Nästa text
< Föregående

puumba
puumba