Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högtid

Snart är tiden här när vi skall tindra med våra små himmelsblå, och mickel skall småspringa lite över isen..

Färgglada barrträd står i varje hem och bostadsrätt.

Mandel skall letas och klibbig gröt skall inmundigas med sneda leenden.

Presenter av allehanda slag skall bytas med vänner och nära och kära.

Ho ho ho! Bara jag inte får ett mjukt paket...som hon sa flickan...




Fri vers av Bo Malte
Läst 315 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-11-21 07:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-11-22

  kirsti ylinikka VIP
Decemberstämning med ett smil på slutet! Trevlig liten vers.
2014-11-21

  Angel of love
Ja julen kan vara alldeles underbar och tyvärr även mycket jobbig för många.
Men jag blir som ett barn hela december finns inget så underbart som julen.
2014-11-21

  Anna Nickolausson
Du fångar känslan för denna högtid på ett bra sätt
2014-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Bo Malte