Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville Du vore...

Jag ville Du vore som en uppslagen bok
som låg på mitt bord så jag tydligt och
klart kunde ta till mig varje ord.

Och se det ljusa som det mörka i livet ditt och
verkligen få klart vad som är svart och vitt
få en sådan titt in i livet ditt.

Så jag rätt förstår vad Du bär på här
jag har Dig ju så kär och då är
ju inget uppdrag för mig något besvär
för vad jag vill är att just Du
bara skall ha det gott var du än är!















Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-11-21 08:24



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Bra Ewa :-)
Gillas mycket

Kramar..
2014-11-24

  Havsbris
hänger du här igen du? på
FEM UPPMÄRKSAMMADE TEXTER ...

så klart vem annars, du skriver som själen diktar dig och rinner känslor i pappret från pennan,,,

kärlek, kom som du här,,,
2014-11-24

  ResenärGenomLivet VIP
Fina önskningar...vackert skrivet...
2014-11-23

  limerick VIP
Så vackert.Mycken kärlek!
2014-11-22

  ULJO
Insiktsfullt och vackert skrivet
2014-11-21

    Dan Myrbeck
Det vore nog på gott och ont
om vi kunde läsa varandra
fullt ut.
2014-11-21

    ej medlem längre
Vilka underbara ord!
2014-11-21

  Irene Åberg
Bästa*Ewa-Britt
Vackra*Kärleksord*Kram

2014-11-21

  Lars Hedlin
Ömhet i orden..Fint :)
2014-11-21

  Marita Ohlquist VIP
Texten sjunker in och ligger kvar en stund.
Väcker tankar och känslor.
2014-11-21

  Eva Langrath VIP
omtänksamma fina ord.
2014-11-21

  Rise Little One
Ljusa och glada ord som alltid.
2014-11-21

  KYREUS of Sweden
Fint!
2014-11-21

    ej medlem längre
Väldigt vackert, ömt och storsint.
2014-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt