Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FUNGERAR ALLDELES UTMÄRKT





Har slutat hoppa

Klättrar ner

Försiktigt

Steg för steg



Tar bara lite längre tid




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2014-11-21 09:07



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Så klokt och livsvant.
2014-11-26

  ResenärGenomLivet VIP
Som ordspråket säger..."Även den som går sakta kommer fram"...
bra skrivet...
2014-11-22

  Alicia Stenfors
Underbara dikter skriver du, Marita!
Men jag tror att jag läste dem redan tidigare.
2014-11-22

  ULJO
Klokt skrivet med stor eftertanke
2014-11-21

    Dan Myrbeck
Får fundera på symboliken här....
2014-11-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Visdomsord att ta till sig! Varför alltid denna brådska.
2014-11-21

    ej medlem längre
bra Marita!
2014-11-21

  Lars Hedlin
Kram bra skrivit!
2014-11-21

    ej medlem längre
Kloka du!
2014-11-21

    ej medlem längre
Ja just så
" Tar bara lite längre tid "
2014-11-21

  louisegirl
Jaa, allt tar sin tid <3

Jättebra förmedlat!
2014-11-21

  Rise Little One
Ja, man behöver inte vara på arena hela tiden ....
2014-11-21

  Angel of love
Kan vara klokt, då hinner man tänka över sina beslut.
2014-11-21

  Cathrin M
Fint skrivet. Något att vila i.
2014-11-21

  Stefan Albrektsson
Ibland undrar jag vad det är vi har så bråttom till eller från? Bättre då att ta steg för steg - och att själv vara närvarande (det är ju lätt att kroppen landar långt före resten av en själv om man hoppar...). Fint!
2014-11-21

    ej medlem längre
Ja varför försöka nå det omöjliga hela tiden, när man kan må bra av det man har.
2014-11-21

  KYREUS of Sweden
Gott så;
2014-11-21

  Veven
Älskar dina visdomsord.
2014-11-21

    ej medlem längre
Anpassning. Klokhet.
2014-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP