Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste i en nittiotals diktantologi om den "Stora klangen" ....


Den stora klangen

Söker spår.
Spår att besjunga.
Någonstans den Stora klangen.

Där det ljumma sorlet lösts upp
- upp i det blå.
Gryningstimman.

Icke längre
tid som löper - ilar - rusar
i en samtid som frusit fast.

Ty Varandets irreversibla process
har gått vilse i labyrinten.
Inga ord är längre subversiva.
Omstörtande.

I den Nya tidens gryning
går Vi ut:
Stöter i hornet !
Möter den Stora klangen
i ekot mellan bergen.




Fri vers av Raul Ström
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-21 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Raul Ström
Raul Ström