Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smått & Gott

Bananfluga och mal
Silverfiskar som byter skal
Varianter av ännu oupptäckta insekter och djur
De äter våra hudavlagringar och ligger på lur

Mjölbagge utan svans
Kom, svängom i zoologisk parningsdans

Halvkomposterat avfall blir buffe'n att kalasa på
Här hoppar inga halta löss
De dansar mätta på tå




Bunden vers (Rim) av maria kide
Läst 400 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-11-21 13:03



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
håller med jimmy
2014-11-29

    ej medlem längre
Bra och smårolig !
2014-11-21
  > Nästa text
< Föregående

maria kide
maria kide