Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TV

Samuel Lundstedt hade köpt ny TV.

En platt historia från Net On Net.

Kan undra om man kan se gamla svart-vita filmer på en tocken, tänkte han för sig själv.

Thor Moden var favoriten.

I morron söndag skulle han åka till Liseberg.

Ja, Samuel alltså, inte Thor.

Men det var faen vad man tappar i djup mot en tjock-TV...




Fri vers av Bo Malte
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-21 15:59



Bookmark and Share


  Henning Hson
Detta blir en haiku på sitt sätt. /Lill Lasses bror.
2015-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Bo Malte