Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

despair/förtvivlan

men jag, jag tar risker av den dåliga sorten:
jag balanserar ett glas i vetandet om att det kommer falla,
men fortsätter ändå
och plötsligt går allt i spillror och sätter sig i huden
precis som du gjorde




















precis som du gjorde




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-21 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött