Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro!


Jodå, att tro är en subjektiv mening i all dess bemärkelse.
Men att tro utan att veta om att någon tror på dig?!
Det är förstås en annan subjektiv mening som givetvis
förändrar saker och ting. Tro flyttar berg, tro förändrar
din tillvaro, tro placerar dig själv i ett "kallt" ögonblick
om det är verkligen är värt det? Tro förändrar din tillvaro
....tro mig! Tro är faktiskt en övertygelse om ting man
icke ser, men som är till! Tro hoppas allt, ser allt i dess
tvivel om din egen förändring.....Nu blev det "djupt".
Tro är faktiskt det enda som oss dagligen, i allt håller oss
vid liv.......Så vad tror du på? Vad håller dig vid liv....
Tro är ingenting utan priset av dess tanke. Tro skapar
förmågan och dess avgrund att ta steget! Tro är inget
annat än livet inom dig, som i din övertygelse bett dig
om att ta handen om en varaktig frid, som i sig själv
betalat detta oändliga pris! Tro handlar inte om
förnekelse, nej! Det handlar om bejakelse. Att förstå
dess ursprung och varför jag överhuvudtaget är till
på denna jord. Den människa som i sitt anletes svett
gjort sin del, är i många människors ögon god?.
Men vad hjälper det en människa om man räddar hela
världen och förlorar sin själ? Vad hjälper det dig, du
underbare människa?!




Fri vers (Fri form) av stefan.g
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-21 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva