Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Bannhund

Jag skäller på allt och alla
människor, djur
och på löven som rör sig i vinden

Värst är ungdomar som skrattar
förälskade par
eller barn som hoppar och skuttar

Förstår de inte att världen är ond
att vi kommit hit för att lida
och för att bekämpa varandra

Blottade tänder, blixtrande ögon
och saliven som sprutar
är ett språk som är mitt

Så akta er ni som tröstlöst fördriver er tid
bland blommor och blad
Rannsakningens tid är här

Jag är dess skapare





Fri vers av Respons VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-22 00:02



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Jag är dess skapare


_______VADDDDDDDDDDDDD????????????

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP