Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsatsen till döden är inte livet

Blanda inte ihop döden med livet
För motsatsen till döden är inte livet
Motstsen till döden är födelsen

Det finns ingen motsats till livet
För livet är evigt, vi byter bara form










Fri vers (Fri form) av Tittahiit
Läst 1166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-22 04:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbar och varm insikt! :)
2014-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Tittahiit
Tittahiit