Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturfenomen

Botaniker i en djungel av dig, naturfenomen
av en egen art. Han, han som är en del av mig
och jag, jag som är en fanatiker utav det som
omger och formar honom utifrån en
sammansättning utav mörker och ljus, en
strålande människa.

Den som går rättfram på vägar i livet och nu
är på väg mot ett glittrande hav där angeln av
hans kontur bär på en röd ros.

Jag betraktar den en stund och ser den
sedan försvinna med hans gestalt som sakta
smälter samman med detta magnitud av ett
hav, ett hav som klär sig till gala för honom
och hans röda ros











Fri vers (Fri form) av Helena C.W.
Läst 342 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-22 11:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra och känslosamt
2014-11-23

  anits VIP
Så fint och berörande skaldat!
2014-11-22

    ej medlem längre
Outgrundligt å fint!
2014-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Helena C.W.
Helena C.W.