Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två år, det känns som en evighet samtidigt som det känns som igår.


Once I had

Once I had a house
A very special house
It was big
It was cold
But it was mine

Once I had a home
A very special home
From the first moment
I knew it was right
It was home

Once I had a life
A very special life
It was hard
It was poor
But it was mine

Then the fire came
It was big
It was hot
Then I had no home

Once I had a house
A home
A life
But the fire took it all





Fri vers av Muppetto
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-22 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Muppetto