Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är så jag kommer att minnas dig


Björkarnas röst

 

då min själ vilade i din mjuka hand
hörde mitt ändliga jag ljuva meningar
läppar som sa,

grått var livet
blind igår, tills nu
uppenbarelse av en stor färgklick
för mig är du

gav seende  åter

under månens sken
förvandlade i ljusklara kristaller
tårar närvarande

 

i stundens böjelse
några timmars mil bort
låg morgondagen som skilde oss åt

den natten föll stjärnorna
för en själ, mig och dig

inga ord
bara önskans himmelsvidd
att våra jordeliv borde närmare

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ninfea VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-11-23 15:01



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser

andas din själ
ditt hjärta
livets skönhet
2014-12-04

  axveronika
vackert
så kan det också vara att ha nån kär
2014-11-28

    ej medlem längre
Mycket vackert,

'i stundens böjelse
några timmars mil bort
låg morgondagen som skilde oss åt
2014-11-28

  Lars Hedlin
En mycket vacker och bra text som berör det inre!
2014-11-24

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket fagersamt
2014-11-23
  > Nästa text
< Föregående

ninfea
ninfea VIP