Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppe bland molnen finns vägen ut.

det finns ljus på andra sidan vägen
på andra sidan vägen där din barndom hälsar på
säger "hej, visst är det fucked up att vara vuxen? om man jämför med att vara barn, alltså"
mandoliner och bastrummor spelar i en perfekt symfoni - frekvenserna har väl aldrig förr samarbetat så bra
fuck you, bethooven
han den där... som uppfann atomer och dess samspel... einstein?
JA
han kan dra åt helvete
jag behöver gud, jag behöver kristus och befrielse
nu är allt jag har vetenskapliga bevis på att kärlek är endorfiner som släpper i skallen
var är magin liksom?
flum
flum




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-23 03:12



Bookmark and Share


  mjuk
Det är precis som du säger. Det behövs mer än det konkreta livet. Det måste finnas nått mer !! Bra skrivet !
2014-12-11

    Sefarge VIP
Vetenskapsmänniskan förklarar
Drömmare fantiserar
Sida vida lever de
Frågan är vem
som lyckligast är.
Bra frågande
Dikt!
2014-11-23
  > Nästa text
< Föregående

trött
trött