Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG DUGER SOM JAG ÄR






Är inte störst, bäst eller vackrast

Fullständigt oväsentligt


Jag är jag

Unik

Finns endast i ett exemplar



Det räcker för mig




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 45 personer
Publicerad 2014-11-23 10:41



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Ja jag är Jag och det räcker så bra så! Bra!
2014-11-29

  Rise Little One
Ja, precis så.
2014-11-26

    Bo Malte
fint...
2014-11-26

  Ess VIP
Yes!
2014-11-25

    ej medlem längre
Grattis till Mest bokmärkt!
Till en väldigt bra text!
2014-11-25

    Dan Myrbeck
Instämmer. Bra.
2014-11-25

  Ljusletaren
Grattis mest bokmärkt i veckan/ kram
2014-11-25

  Alicia Stenfors
Du är modigast.
2014-11-24

    ej medlem längre
Så klokt, alla är vi unika!
2014-11-24

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-11-24

  Connie
All riktig kärlek börjar med självrespekt. Härlig och insiktsfull text!
2014-11-24

  ingenmening
Underbart.
2014-11-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Håller absolut med! Man ska älska sig själv, inte förakta sig själv för det ena eller andra.
2014-11-23

  Maj-Lis VIP
Mycket bra
2014-11-23

  Marianne Räf
Kloka ord!
Bra å tänka så.
2014-11-23

  stig wikman
Allt som du
beskrev stämmer
in på dej .

kram.
2014-11-23

  Alva Johnsson VIP
Åren ger insikt. En gåva så värdefull som någon.
2014-11-23

  Veven
Så sant. Tänk om alla hade den insikten.
2014-11-23

    ej medlem längre
Verkligen bra detta ...

2014-11-23

  ResenärGenomLivet VIP
Så borde man alltid tänka...jättebra...
2014-11-23

    ej medlem längre
Wow vilken styrka och självrespekt du har!
2014-11-23

  Lars Hedlin
JA mycket bra!
2014-11-23

  Anya VIP
Så är det! Bra!!!
2014-11-23

  louisegirl
Klockren..
Så bra skrivet!
2014-11-23

    ej medlem längre
vi föds som original men de flesta av oss dör som kopior.
2014-11-23

    AgnesKenshin
där satt den!
2014-11-23

  Stefan Albrektsson
Tack! Ja, tänk om vi kunde inse att vi inte kan lyfta oss själva i håret och att vi faktiskt är precis de vi är. Vilket ju inte betyder att vi inte kan utvecklas/förändras, men att detta bara kan ske utifrån det vi faktisk är (annars blir vi tomma fasader).
2014-11-23

    Sefarge VIP
Fin,klok Dikt
Att(er)känna
Sin begränsning.
Inom denna.
Är våra möjligheter
Obegränsade

2014-11-23

  Respons VIP
Det räcker gott för mig med. Bra komponerad dikt.
2014-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP