Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bästa fredspriset





Vi var djur
nu är vi människor
Snart kommer
stormen

Med andra färger
andra arter
en gång till.

utan kärnvapen






Prosa av Lars Gullberg
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-06 22:07



Bookmark and Share


  Nanna X
Så kort och tänkvärt.
2017-10-07

  Goraxy 89 Orion VIP
Det fladdrande ljuset i ändan av tunneln - Eventuellt strömavbrott härdsmälta?
2017-10-07

  lodjuret/seglare VIP
Även människor är väl ett slags djur? Bara att det har penna o papper.
2017-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg