Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låten: https://www.youtube.com/watch?v=14es0j66yos


November

Jag tog vägen genom galleriorna
För kylan utanför
Drottninggatan ligger ensam kvar
Regnet varvas av snö

Många andra måste tänkt som jag
Kinden flammar röd
Du sa; "Vilket ruggigt väder vi fick idag"
Som om orden tappat glöd

Vet du vad som krävs
Får att få veta allt om mig?
Fråga vad som helst, vad som helst
Kanske själen vill öppna sig

Kan man köpa sig ett annat liv?
Sveriges mörker tär
Ett skyltfönster spottar retsamt ljus
Som kittlar oss i avgrunden här

Vet du om du törs?
Om du vågar resa bort med mig
Vi åker vart som helst, vart som helst
Kanske allting löser sig

Som en obruten cirkel av ljus
Var mitt hem för mig
Men jag har insett, det finns sjukhus
Där människor aldrig repar sig

Har du också sett
Att denna resa har ett slut?
Jag kan göra vad som helst, vad som helst
För att få va med dig när du går ut




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av blekhet VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-23 17:38



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Bara en sak... GILLAR
2014-11-23

    Sefarge VIP
Med Visans Dikt
Inom sig.Kan man
resa långt!Den som
har gåvan!Tack.
2014-11-23

  KYREUS of Sweden
Sugar*sweet
2014-11-23
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP