Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

?jag snubblar över hans ironi?

vi ligger bredvid varandra
MEN INTE FÖR NÄRA
det är inte som om hans hud rör vid min
även om jag önskar det vore så
även om jag önskar jag fick gräva i hans kallingar

cigaretten lämnar hans läppar
MINA TÄNKER PÅ DINA
rök blåses ut och jag tänker "is that weed?" för jag börjar känna mig snurrig i skallen av all passiv rökning

hans hand snuddar vid min
PIRR I MAGEN PIRR I MAGEN
"du är den första jag mött som också tror jesus var ett riktigt psykfall"
säger han och vardagen faller isär, byggs ihop och exploderar

han sätter sig upp, försvinner och huvudet förblir tomt
OM DU ÄNDÅ VORE HÄR PÅ RIKTIGT
om han ändå vore här på riktigt,
riktigt,
riktigt,





Fri vers (Fri form) av trött
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-23 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött