Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"lusitana/batsax" ett kortspel...


VÄLKOMMEN!

Som trädgren i blom...
Träffa den som älskar en, är vacker
vänta den som sade nej
eller beundra sin frånvaro
och leendet når perfektion

Även mänsklighets frukter...
Mata minnen med, hopp
liksom bröstet möter skottet
eller behöver solen nästet
och själen fantasin

Minns nostalgin
om du känner saknaden
drömmar om morgondagen utan smärta

Din ritt är inte över än
verkligheten välkomna en, även hård

Toppen av livet sugar dina berättelser
som din tystnad,

för behöver världen din ankomst
och... följa med
...havets skum!




© Havsbris/2014




Fri vers (Fri form) av Havsbris
Läst 547 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-11-23 22:24



Bookmark and Share


  Sunlight
Härliga rader Havsbris! Välkommen, så roligt att du är tillbaka!
2014-12-10

  Jack E. Gladh VIP
En poetissa i full blomning.
Sanna mina ord:
2014-11-27

    J. Herward
varje rad står för sig själv, det är nya ben, men starka sådana, de vacklar inte, nej för de av övertygelse. Vackert!
2014-11-26

    ej medlem längre
Som att få följa med på en resa bland bilder och minnen är denna dikt. Fastnar särskilt för raden "drömmar om morgondagen utan smärta" ... den innehåller mycket
2014-11-26

  Hon kallar sig poet VIP
Jag tycker om denna...hur den är uppbygd lite guppande ...och "havets skum"
2014-11-25

  tom boreland
fin
2014-11-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
D arlingen min
A ldrig nå´n text
R osen är likt din
L utar mig mot den
I livet, i klivet
N är inget blir mig
G ivet, då har jag ju
E n rad från Dig som bär
N ilson vidare här!
2014-11-24

  M M Mannheim VIP
Jag bugar mig inför en poesi som för fram så många nyanser.
2014-11-24

  Water VIP
Undertoner av återvunnet hopp, styrka och framtidstro omgärdade av övertygelsens glädje är den doft jag känner från denna text.
Du har hittat ditt kall. Välkommen tillbaka Havsbris! Jag har saknat dina alster.
2014-11-23

  Quasimodo
Som en expedition genom livet i alla nyanser, smaker, dofter, själens möte med alla känslor som blir!!
2014-11-23

  S.A.I. Steve Lando
absolut - o välkommen!
2014-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris