Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig

I stormande stillhet
Undrar jag vad du drömmer om i natt
Och varför människor måste förändras




Bunden vers (Haiku) av Emma-Lee
Läst 418 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-11-23 23:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
klaffande betänksvärt snyggt
2016-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Emma-Lee
Emma-Lee