Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kärlekens njutning

I kärlekens njutning
lämnade orden mig
men av samma känsla
finns dom åter här

i mina tankar
har dom alltid funnits
men aldrig funnit ro
till att få dom
skrivna

De är väl så man gör
när man är kär

kärleken finns kvar
jag har funnit ro
en trygghet
som jag aldrig
kunde tro
jag skulle finna




Fri vers (Fri form) av 08-Ängel
Läst 257 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-11-23 23:53



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Love is all! Fin text!
2014-11-29

  Marita Ohlquist VIP
I den bästa av världar!
2014-11-24

  ULJO
I kärlekens namn kan man inte vara annat än kär
2014-11-24

  S.A.I. Steve Lando VIP
när kärleken har satt sig, härlig känsla
2014-11-23
  > Nästa text
< Föregående

08-Ängel
08-Ängel