Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Tjöta!

Förut

fanns det en massa människor

runt mig

som tjötade

om hur jag borde leva mitt liv

En osäker gestalt

i mitt inre

frågade

Hur blir det?

Nu

finns det en massa människor

inne i mitt huvud

som tjötar

om hur jag bör leva mitt liv

En osäker gestalt

i mitt inre

frågar

Hur blev det?












Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-24 02:46



Bookmark and Share


  Kjell Åhsberg
När människor flyttar in i huvudet är det definitivt dags att fråga; Hur blev det?
Du pekar på något som många brottas med dagligen.
Enkel men fin och sann text.
2014-11-24

  Epione VIP
Såg ändringen :)
Ja de rösterna från förr låter sig flyttas in, jag har bett många av dem att flytta men några finns kvar. kanonbra text
2014-11-24

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om djupet i texten!
2014-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP